Om vingården

Vinmager Preben Jørgensen byder dig velkommen til Vester Ulslev Vingaard, Lollands første og Danmarks sydligst beliggende kommercielle vingård, i naturskønne omgivelser mellem Maribosøerne og Østersøen.

Vester Ulslev Vingaard var den første vingård i Danmark, der udviklede en vin på tørrede druer. I dag er vi, så vidt vi ved, blandt de ganske få i Danmark, der laver denne type vin – inspireret af den måde, italienerne laver deres berømte Amarone og Recioto på. Læs mere om det her på hjemmesiden under “Vingården” – “produktionen”.

Disse særligt intense men også kostbare vine har givet os en lang række medaljer og andre udmærkelser gennem tiden.

Vi er godkendt hos FødevareErhverv.  Se Fødevarestyrelsens Smileyrapporter her. 

Vi er medlem af den professionelle interesseorganisation, Danske Vingaarde og af Foreningen af Danske Vinavlere og desuden tilknyttet manifestet Genuine Danske Vine tiltrådt af 6 danske vingårde, som frivilligt pålægger sig selv strengere kvalitetskrav end reglerne tilsiger. Du kan finde manifestet her.

På Vester Ulslev Vingaard producerer vi udelukkende røde vine. Vi fadlagrer vore vine, og det tager sin tid, almindeligvis 1½ – 2 år. Tryk på “Butik” for at finde den vin fra Vester Ulslev Vingaard, der passer til netop din vinsmag.

Læs mere om Vester Ulslev Vingaard her: